Sla over naar de inhoud

WordPress plugin: Contact Form

Ik gebruik WordPress als onderliggende CMS voor deze blog en voor de website van Streeksoft. Voorheen gebruikte ik de plugin Easy Contact Forms om simpel een contactformulier toe te voegen aan mijn website. Sinds ik mijn sites heb bijgewerkt naar de nieuwste versie van WordPress (4.0), werkt de plugin Easy Contact Forms niet meer.

Daarom ben ik op zoek gegaan naar een andere plugin om simpel een contactformulier toe te voegen aan een WordPress site of blog. Ik ben uitgekomen op de Contact Form plugin, deze bleek prima te werken met de 4.0-versie. Na de automatische installatie via het WordPress-beheerpanel is de plugin eenvoudig in te stellen via het menu. Een contactformulier aan een pagina toevoegen doe je door middel van een tag, zoals:

Bekijk de toelichting-video op YouTube of hieronder.

Published inblogtech talkweb developmentwordpress

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *