Spring naar inhoud

Raspberry Pi 2 & Kodi

Vorig jaar heb ik diverse artikelen geschreven over de Chromecast en de Ouya in combinatie met XBMC. Hoewel ik nog steeds erg te spreken ben over de Chromecast, geld dit niet meer voor de Ouya. Het lijkt er op dat er geen nieuwere Android versies meer komen op de Ouya, waardoor het niet meer mogelijk is om XBMC up-te-daten naar de nieuwste Kodi-versie. Dat is ook gelijk de reden waarom mijn Ouya nu in een kast ligt te verstoffen en ik onlangs enkele Raspberry Pi 2-boards heb aangeschaft.

Raspberry Pi 2

Via Kiwi Electronics heb ik een Raspberry Pi 2-bundel gekocht met daarbij een microSD-kaart met OpenELEC & Kodi geïnstalleerd. Inmiddels draai ik de nieuwste versie van Kodi zonder problemen. Vergeet de Ouya met XBMC, inmiddels is de tweede versie van Raspberry Pi een veel beter en goedkopere optie als media-center.

Gepubliceerd inblograspberrypi2tech talk

3 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.