Spring naar inhoud

Chromecast & Popcorn Time

Vergeet wat ik eerder dit jaar schreef over de Ouya met XBMC. Eerder deze week werd ik door een kennis geattendeerd op het feit dat de illegale mediaplayer Popcorn Time inmiddels beschikt over een Chromecast-functie. Eerder dit jaar kwam Popcorn Time in het nieuws, omdat het met deze applicatie zeer eenvoudig is complete films en series te bekijken. De gebruikersinterface werkt vergelijkbaar als Netflix, maar voor Popcorn Time hoeft geen abonnement afgesloten te worden.

Voorlopig werkt de Popcorn Time-applicatie alleen op Android telefoons en Desktop PC’s. Download de Beta-versie van de Popcorn Time Android applicatie via de volgende pagina.

Hoe lang zal het duren voordat Popcorn Time niet meer te downloaden is, en hoe lang duurt het voordat de entertainment-markt een vergelijkbaar alternatief op de markt brengt met een even groot aanbod aan films en series?

Gepubliceerd inactueelblogtech talk

Een reactie

  1. […] Chromecast is mijn favoriete aankoop geweest van 2014, ik heb dan ook al meerdere artikelen hierover geschreven. Ik was ook blij met Google’s aankondiging om het […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.