Spring naar inhoud

Opklopper, maakt meer van jouw marketingmix

Opklopper is een online marketingbureau waarvan ik het de moeite vond om er wat over te melden op mijn blog. Ik heb jarenlang met de oprichter Simon Albers gewerkt en hij helpt met zijn marketingbureau om de marketing mix van organisaties te verbeteren, zodat zij beter in staat zijn (nieuwe) klanten te vinden. Iets wat elke ondernemers met gezond verstand wil, toch?

Het leuke is dat Opklopper ervoor zorgt dat middelen en kanalen die doorgaans alleen voor grote bedrijven beschikbaar zijn nu ook in handbereik zijn voor de MKB, ook voor ondernemers met wat minder budget. Opklopper zorgt bijvoorbeeld voor betaalbare remarketing campagnes waarbij je geen percentage over je mediabudget hoeft te betalen maar alleen over de uren dat ze werken om alles in te stellen. Verder zijn ze een full service bureau dat in principe gewoon met alles helpt: SEO, SEA, email automation, webdesign, development en meer.

Het meest bijzondere is denk ik dat alles wat ze voor je maken daadwerkelijk van jou is, dat is bij andere marketingbureaus (vaak) niet zo.

Mocht je ooit een marketingbureau nodig hebben, dan raad raad ik Opklopper aan.

Gepubliceerd inactueelblogmarketingweb development

Een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.