Spring naar inhoud

Simpel contactformulier in WordPress

Zoals te zien is bij mijn contact-pagina, bied ik de bezoekers van mijn website de mogelijkheid om contact met mij op te nemen via een simpel contactformulier. Aangezien ik WordPress als onderliggende CMS gebruik voor deze website, pas ik daar uiteraard een WordPress plugin voor toe. Waarom het wiel opnieuw uitvinden als iemand anders dit wiel gratis aanbiedt?

Mocht u interesse hebben in een simpel contactformulier bij uw WordPress site, dan raad ik de Easy Contact Forms-plugin aan. Deze plugin is eenvoudig via het WordPress backend systeem te installeren. Ze bieden daarnaast de volgende features aan:

  1. Bezoekersvriendelijke contactformulieren.
  2. Eenvoudige ‘contactformulier builder‘.
  3. Verschillende veldtypes en ‘veld customization tools‘.
  4. Anti-spam protectie & meerdere data validatie layers.
  5. Mogelijkheid voor meerdere contactformulieren (met hun eigen beheer).
  6. Geavanceerde contactformulier invoer tool.
  7. Gebruikersvriendelijke user interface.
Gepubliceerd inblogweb developmentwordpress

Een reactie

  1. […] onderliggende CMS voor deze blog en voor de website van Streeksoft. Voorheen gebruikte ik de plugin Easy Contact Forms om simpel een contactformulier toe te voegen aan mijn website. Sinds ik mijn sites heb bijgewerkt […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.