Spring naar inhoud

Sinds dit jaar: CRKBO geregistreerd docent

De laatste paar jaar sta ik steeds vaker voor een groep als docent of trainer. Ik begon ooit in 2016 als zijstapje als docent software ontwikkeling bij ITvitae, maar inmiddels ben ik op meerdere manieren betrokken bij het onderwijs van diverse hogescholen in Nederland.

Daarom heb ik mij dit jaar ook als docent geregistreerd bij het CRKBO, wat staat voor Centraal Register Kort BeroepsOnderwijs. Het register is te raadplegen via de website van CRKBO, ik ben daar te vinden onder mijn bedrijfsnaam Streeksoft.

Aangezien ik sta ingeschreven bij het register voor docenten, mag ik ook  gebruik maken van het logo (links) voor geregistreerde docenten.

 

Gepubliceerd inactueelalgemeenblogsoftware ontwikkeling

Wees de eerste om te reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.