Share-icons bij WordPress berichten

Vandaag heb ik share-icons toegevoegd bij mijn blog-berichten, waardoor mijn berichten eenvoudig te delen zijn via Twitter, LinkedIn, Google+, Facebook en e-mail. Hiervoor heb ik de ‘Simple Share Buttons Adder‘-plugin gebruikt die door David Neal is ontwikkeld.

Deze gratis plugin is eenvoudig via het WordPress beheersysteem te installeren. Via de instellingen is het mogelijk om de share-icons toe te voegen aan berichten en/of pagina’s. Daarnaast kan er gekozen worden om de icons boven en/of beneden aan het bericht te plaatsen. De lay-out van de icons kan bepaald worden door te kiezen uit 8 verschillende button sets. Mocht dat niet genoeg zijn, dan is het mogelijk om via het beheersysteem de lay-out aan te passen.

Via een eenvoudige drag-en-drop interface kunnen de volgende deelmogelijkheden in- of uitgeschakeld worden:  LinkedIn, Facebook, Twitter, Google, Buffer, Digg, Flattr, Pinterest, Reddit, StumbleUpon, Tumblr of Email. Daarnaast is het via dezelfde interface mogelijk om de volgorde van de icons te bepalen. Het is wel aan te raden om via ‘Advanced’ de optie ‘Share Text Link’ uit te zetten.

Deel dit viaShare on LinkedIn0Tweet about this on TwitterShare on Facebook0Share on Google+0Email this to someone

Een gedachte over “Share-icons bij WordPress berichten

  1. Pingback: Update naar WordPress 3.8 | Frits Bosschert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *